3.12.2024
Facesosiaalitoveri! Mietin Gourmet-kirjoittajakoulutuksen 1. Maistelukurssia "Kirjallisia alkupaloja".
Verkkokurssi tosissaan sopii myös kaikille sinun kaltaisillesi lukemisesta ja kirjallisuudesta kiinnostuneille, jotka eivät ole pitäneet itseään minään kirjoittamisen harrastajana.
Omakohtainen fiktiivisen tekstin tuottaminen on avartava kokemus. Kun kurssilla paitsi kokenut kirjailija myös muut opiskelijat arvioivat kertomustasi, silmäsi aukeavat lukemiselle uudella
tavalla.
Et enää koskaan lue samalla tavalla kuin ennen. Alat näkemään,
miten teksti on kirjoittamalla ja toimittamalla kokoonpantu.
Tervetuloa maistelemaan kirjallisia alkupaloja heti vuoden 2025 alussa!
1.12.2024
ALUSTAVAT VALINNAT
Olen merkinnyt muistiin gourmet-kurssista kiinnostuneiden alustavia kurssivalintoja. Jos ne myös ovat todellisia kurssivalintoja, näyttää siltä, että
Gourmet-koulutus toteutuu ainakin minimiosallistujamääräällä.
30.11.
PILOTTIOPISKELIJAT?
Juuri nyt mietin pilottiopiskelijoiden löytämistä. Vuonna 2025 alkaa kuusi Maistelukurssia, joihin tarvitsen pilottiopiskelijoita.
29.11.2024
TOIMINTANI JÄSENTÄMISESTÄ
1. Olen nimennyt kirjoittamisen ohessa harjoittamani verkkokurssien kehittämistoiminnan "Kirjoittajan verkkokurssilaboratorioksi", ihan omin nokkineni keneltäkään kysymättä.
Uusia verkkokursseja tehdessäni saan käyttää luovaa puoltani keksiessäni muun muassa kurssia kuvaavia metaforia ja vertauskuvia.
Esimerkiksi "Viettelys- vaiheittain kirjoittamisen kurssi" (mielleyhtymänä vaiheittain riisuminen) tai "Gourmet: Luovan kirjoittajan 6 Maistelukurssia", joka yhdistää erilaiset kirjoittamisen
lähestymistavat ruuan maisteluun.
Mainittakoon, että uutena luovana verkkokurssilaboratoriokeksintönä kirjoittajakurssille voi tulla kirjoittamatta, pelkällä hinnaltaan edullisella luku- ja keskusteluoikeudella.
2. "Kirjoittajakoulu Grafomania Timo Montonen" puolestaan toteuttaa pilottikursseja Kirjoittajan verkkokurssilaboratoriossa loihtimistani kursseista.
Tämä kaupallinen puoleni, toiminimeni, huolehtii osaltaan myös kirjojeni myynnistä - verkkokirjakauppojen ohella
3. Kirjailijana olen kirjailija myös verkkokursseillani. Gourmet-koulutuksen Maistelukursseilla on oheislukemistona 6-osainen kirjasarjani, josta alustan yksi osa kerrallaan Maistelukurssin
loppupuolen verkko-Matineassa. Miten somaa, että Maistelukursseja on sama määrä kuin kirjasarjan osia!